Om oss

Earsafety International AB är inriktade på olika typer av högkvalitativa hörselskydd, In-Ear, hörlurar och tillbehör till dessa.

Vi som arbetar på Earsafety har lång erfarenhet från hörselvården. Företaget har idag fyra stycken anställda och har huvudkontoret i Bromma utanför Stockholm. Earsafety har ett stort nätverk i hörselsverige bland audionomer, hörselingenjörer, ototekniker och öronläkare. Vi arbetar aktivt med de större tillverkarna av hörselskydd på den skandinaviska marknaden.

Vår Historia

Earsafety International AB startades 2013 då vi upptäckte att det fanns en brist på kunskap och produkter gällande hörselskydd och förebyggandet av hörselskador.
Vi på Earsafety såg stora brister på användning av rätt hörselskydd för rätt tillfälle. Att erbjuda kunskap om vilken produkt som passar för olika yrkesgrupper saknades helt enkelt.
Vi har samlat ett brett utbud med många olika hörselskydd och In-Earprodukter för alla olika tillfällen, allt från standardhörselskydd till individuellt tillverkade formgjutna hörselskydd.

Vår personal

ear muff to protect workers' ears

Ulf Tegnér

Ulf driver CA Tegnér AB som förser hörselkliniker i Skandinavien med mätutrustning, audiometrar, hörselburar mm. CA Tegnér har funnits i över 75 år på hörselmarknaden. Ulf har arbetat väldigt länge inom hörselvården och har egentligen kontakter överallt där det drivs hörselverksamhet. Är väldigt aktiv i föreningen Sveriges Privata Öronläkare (SPÖ).

ear muff to protect workers' ears

Christoffer Tegnér

Christoffer arbetar även på CA Tegnér AB som förser hörselkliniker i Skandinavien med mätutrustning, audiometrar, hörselburar mm. CA Tegnér har funnits i över 75 år på hörselmarknaden. Har goda kunskaper om ljudisolering och lokalanpassning.

ear muff to protect workers' ears

Helené Ljung

Leg. Audionom, har tidigare varit chefsaudionom på Karolinska sjukhuset och Danderyds sjukhus. Helené har tidigare varit verksamhetschef på M&M Hörsel och Aleris Hörsel. Vidare grundade Helené Audionomerna Sweden AB, en av Sveriges ledande kedjor av hörselkliniker, där hon var VD mellan 2006-2012.

ear muff to protect workers' ears

Klas Johansson

Tidigare VD för hörapparat- och hörselskyddstillverkaren Starkey Sweden AB, Styrelseordförande/vVD för Audionomerna Sweden AB och VD för Arbete & Hörsel Sverige AB. Klas har mycket goda kunskaper om hörselhjälpmedel och hörapparater.

ear muff to protect workers' ears

Mats Mood

Tidigare VD för hörapparat- och hörselskyddstillverkaren Starkey Sweden AB, Var med i utvecklingen av hörselskyddet Soundscope. Har stor erfarenhet inom arbetsplatsanpassning och hjälpmedel.

ear muff to protect workers' ears

Eva Jansson

Leg. Audionom, tidigare arbetat på en av Sveriges ledande kedja av hörselkliniker. Mycket lån erfarenhet av kundkontakt, hörselskydd, hörapparater och hörseltekniska hjälpmedel.