Nya lägre priser

Vi har nu sänkt priset på batterier till hörapparater & hörselskydd, även vaxfilter HearClear. Du finner batterier här & HearClear här.

Läs mer

Buller och skola

Problemen med höga ljudnivåer i skola och förskola har eskalerat de senaste öron. Större barngrupper och att man många gånger bedriver undervisningen i gamla (ljudmässigt dåliga) lokaler att speciellt personal upplever stora problem. Detta börjar uppmärksammas allt mer via skyddsombud och arbetsmiljörevisioner. Att förbättra den allmänna miljön med absorbenter och bättre bullerdämpning är väldigt viktigt.…

Läs mer

Soundscope iHunt på Elmia Game Fair

Hörselskyddet Soundscope iHunt kommer att kunna köpas till mässpris på jaktmässan Elmia Game Fair i Jönköping helgen 25-27 maj. Earsafety kommer att ha en monter där Ni kan få svar på frågor om produkten, kunna göra avgjutningar för hörselskydden samt köpa tillbehör. Vi på Earsafety är mycket kunniga på hörselskydd och hjälper Er gärna. Välkomna!

Läs mer

Blackfriday 20% rabatt

Imorgon fredag 25/11 har vi BLACKFRIDAY i webshoppen. 20% på alla köp över 100.- Uppge koden blackfriday så erhåller du rabatten.

Läs mer

TV Ears 5.0 till bra priser

Vi har TV Ears 5.0 till väldigt låga priser, finns i olika utföranden, TV Ears Analog, TV Ears Digital och Extra Headset, alltid snabb leverans och fri frakt. google-site-verification: google84d44604cf44341f.html

Läs mer

Ny avfuktare / torkbox med UV

Vi har en ny superbra avfuktare / torkbox med UV från Kapak till ett förmånligt pris, du hittar mer info och kan köpa den HÄR. Passa hörapparater, soundscopehörselskydd och CI-implantat.

Läs mer

iHunt på Elmia Game Fair i Skåne

Hörselskyddet Soundscope iHunt kommer att kunna köpas till mässpris på jaktmässan Elmia Game Fair i Skåne nu i helgen 27-28/8. Audionomcentrum & Audiovox kommer att båda att ha montrar där Ni kan få svar på frågor om produkten, kunna göra avgjutningar för hörselskydden samt köpa tillbehör. Återförsäljarna är mycket kunnig på hörselskydd och hjälper Er…

Läs mer

iHunt på Jämtland Game Fair 29-31/7

Hörselskyddet Soundscope iHunt kommer att kunna köpas till mässpris på jaktmässan Jämtland Game Fair nu i helgen 29-31/7. Hörzel.nu kommer att ha monter C:05 och i montern kommer Ni att få svar på frågor om produkten, kunna göra avgjutningar för hörselskydden samt köpa tillbehör. Ralf är mycket kunnig på hörselskydd och hjälper Er gärna. Välkomna!

Läs mer

Soundscope på Tullgarn 27-29/5

Earsafety kommer självklart att ställa ut på jaktmässan på Tullgarns slott nu i helgen med start fredag 27/5. I montern kommer man kunna göra avgjutningar för jakthörselskyddet Soundscope iHunt. Speciella mässpriser erbjuds! För ytterligare info om jaktmässan Swedish Game Fair på slottsparken vid Tullgarns slott 27-29 maj klicka här.

Läs mer